HDWD

  Henk

   Distelvelt

     WebDesign

Het proces bij HDWD - WebDesign

Hieronder een korte opsomming over hoe wij omgaan met de bouw van uw eigen homepage. Let wel een aantal zaken zijn enkele enkel door ons, enkele door uzelf of door ons af te handelen. Vanzelfsprekend zal dat de totaalprijs van de ontwikkeling beinvloeden.

Eerst zullen we samen bekijken wat u met de site wilt.
Als ik weet wat u met de site wilt kan er een idee gevormd worden van de layout van de site. Hiervoor zijn een aantal sites met gratis of betaalde templates beschikbaar. Hierbij gaat u (of samen) eerst kijken bij welke layout u een gevoel heeft: "dit kan hem zijn". Naar kleuren en afbeeldingen behoeft dan nog niet verder gekeken te worden, die zijn vanzelfsprekend aanpasbaar.
Daarna toetsen we of de gekozen template(s) voldoen aan de doelstelling die u voor de site heeft.
En daarna gaat het pas echt beginnen !!!!

Eerst maken wij een eerste opzet (1 pagina) in de kleuren en evt. al met de afbeeldingen van uw keuze. Als dat tot tevredenheid heeft geleid gaan wij voor u alle schermen bouwen en benodigde bestanden aanmaken. U levert de teksten op die u gepresenteerd wilt hebben op de schermen hetgeen wij voor u zullen opnemen op de pagina's.
Op het moment dat dat klaar en door u geaccepteerd is gaan we een eigen domein en bijbehorende hosting regelen. Ook hier kan er enorm in prijs gevarieerd worden. Zowel gratis als betaalde domeinnamen zijn mogelijk en ook de tarieven voor de hosting kunnen verschillen. Wij zullen u hierbij vanzelfsprekend adviseren.
Dan komen wij bijna aan het einde van de inrichting. Wij zullen de pagina overbrengen naar uw eigen domein waarna hij nog uitgebreid getest zal worden.

Tot slot leveren wij u een handboek op met alle gegevens en een handleiding hoe u zelf de pagina kunt onderhouden. Vanzelfsprekend kunnen wij dat ook voor u verzorgen.